Пасивний прибуток і ошукані азербайджанці: житель Київщини організував схему видурювання коштів

Пасивний прибуток і ошукані азербайджанці: житель Київщини організував схему видурювання коштів
У Львові та Києві діяли шахрайські call-центри, які імітували процес торгівлі на фінансових ринках

Примарні фінансові біржі, понад мільйон гривень прибутку та ошукані азербайджанці: 28-річний житель Київщини організував схему видурювання коштів від іноземців. В офісних приміщеннях ділох утворив чотири call-центри, які розташовувалися у Києві та у Львові.

Ще шестеро його спільників адміністрували сайт бінарного опціону, а щоби залучити якомога більше інвесторів, використовували платну рекламу в соцмережах.  Вкладникам пропонували отримувати пасивний прибуток від операцій на фінансових біржах.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Незаконна торгівля у Львові: боротьба зі стихійними ринками (відео) Незаконна торгівля у Львові: боротьба зі стихійними ринками (відео)
На Західному об’їзді Львова у районі Підрясне підприємці влаштували стихійний ринок.
День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео) День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео)
Львів долучиться до телемоста за участю президента Володимира Зеленського.
"Гастролер" з Києва видурив у львівської пенсіонерки 10 тисяч євро (фото) "Гастролер" з Києва видурив у львівської пенсіонерки 10 тисяч євро (фото)
У Львові правоохоронці затримали киянина, який видурив у пенсіонерки 10 тисяч євро. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.
Loading...
Load next