Росія нарощує виробництво дронів-камікадзе - ЦНС

Росія нарощує виробництво дронів-камікадзе - ЦНС

Росія нарощує виробництво дронів-камікадзе і для цього починає реалізовувати спільний з Іраном проєкт виробництва "шахедів". 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Проєкт розгортають на території міста Єлабуга (республіка Татарстан). Експерти оцінюють його в 115-130 мільярдів рублів, виробничі потужності - 40 тисяч квадратних метрів.

Поточний формат його реалізації позиціонується як постачання комплектуючих безпосередньо з Ірану у РФ з подальшим «великовузловим» збиранням. Крім того, Росія планує провести навчання спеціалістів на території Ірану, щоб підготувати власних фахівців з виготовлення «Шахедів», перенести виробництво частини комплектуючих в РФ (м. Єлабуга), та налагодити повноцінну автоматизовану виробничу лінію дронів, - зазначили в Спротиві.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" додала новий поїзд між Києвом і Слов'янськом

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next