"Укрзалізниця" додала новий поїзд між Києвом і Слов'янськом

"Укрзалізниця" додала новий поїзд між Києвом і Слов'янськом

"Укрзалізниця" запускає ще один поїзд, який з'єднає Київ і Слов'янськ. 

Про це повідомила пресслужба компанії.

"Укрзалізниця" реагує на дефіцит місць на краматорському напрямку та додає сполучення між Києвом і Слов'янськом! Таким чином з 11 липня маршрут поїзда №101/102 Херсон - Київ буде подовжено до Слов'янська, - повідомили у прес-службі.

У зворотному напрямку перший рейс за новим графіком відбудеться з 12 липня і йтиме через Полтаву. Таким чином, на додаток до сполучення зі столицею раз на два дні, пасажири зі Слов'янська зможуть потрапити до Корсуня, Сміли, Долинської та Миколаєва.

З Києва поїзд відправлятиметься по непарних числах о 20:42 і прибуватиме до Слов'янська о 06:48. У зворотному напрямку зі Слов'янська - по парних числах о 09:45 з прибуттям до столиці о 20:30. Квитки на поїзд можна придбати в застосунку, чат-ботах, на сайті та в касах "Укрзалізниці".

Крім того, також буде організовано спеціальний приміський електропоїзд між Слов'янськом і Краматорськом. Він буде підлаштований за часом до прибуття і відправлення київсько-херсонського рейсу.

При цьому пасажири з Херсона зможуть дістатися залізницею до Гребінки, Лубен, Миргорода, Полтави, Краснограда і Лозової.

Нагадаємо, Ми зробимо Україну ще сильнішою - Столтенберг

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Loading...
Load next