Болгарія продовжила програму підтримки біженців з України

Болгарія продовжила програму підтримки біженців  з України

Болгарія до кінця вересня цього року продовжила програму державної підтримки з розміщення українських шукачів притулку. 

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Згідно з рішенням, власники готелів і надалі будуть отримувати по 15 левів (близько 310 гривень) на день за кожного українця зі статусом тимчасового захисту, який у них проживає.

Крім того, Уряд Болгарії доручив міністрам праці та соціальної політики й освіти впродовж 2 місяців розробити пропозиції, які сприятимуть інтеграції осіб із тимчасовим захистом у суспільство країни.

Нагадаємо, Президент України у Львові разом із захисниками «Азовсталі»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео) Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео)
Затриманий у столиці 55-річний іноземець виявився розшукуваним Інтерполом наркобароном Евеліном Баневим-Брендо. В Італії та Румунії йому загрожує покарання у вигляді 20 і 10,5 років за ґратами за незаконний обіг наркотиків.
Loading...
Load next