У гуртожитку Вінницького аграрного університету пролунав вибух, є загиблий

У гуртожитку Вінницького аграрного університету пролунав вибух, є загиблий

У ніч проти суботи стався вибух у гуртожитку Вінницького національного аграрного університету, загинула людина.

Про це повідомляють у поліції Вінницької області.

Близько півночі до поліції надійшло повідомлення про вибух в одній із кімнат гуртожитку. Виїздом на місце події було виявлено тіло 39-річного чоловіка. Він тимчасово проживав у кімнаті цього гуртожитку та паралельно проводив там ремонтні роботи, – розповіла речниця обласної поліції Заріна Маєвська.

За її словами, більше ніхто не постраждав. мешканців евакуювали. Після завершення всіх слідчих дій люди повернулися до своїх кімнат.

За попередніми даними, вибухнув пристрій невійськового призначення.

Поліція відкрила провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) з позначкою самогубство.

Нагадаємо, В Україну з неоголошеним візитом прибув президент Південної Кореї

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Чоловік займається обміном валют: на Вінничині поліція розшукує зниклу сім'ю (фото) Чоловік займається обміном валют: на Вінничині поліція розшукує зниклу сім'ю (фото)
Востаннє автомобіль родини, який наразі знаходиться на литовській реєстрації, камери відеоспостереження зафіксували на Житомирській трасі.
"З надією у серці вони шукають тих, хто міг вижити": поліція відкрила провадження щодо вибуху на Миколаївщині (фото) "З надією у серці вони шукають тих, хто міг вижити": поліція відкрила провадження щодо вибуху на Миколаївщині (фото)
За фактом вибуху у п’ятиповерховому житловому будинку в Новій Одесі поліція відкрила кримінальне провадження.
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
Loading...
Load next