У Вінниці чоловік стріляв по комунальниках та бійцях КОРДу (відео)

У Вінниці чоловік стріляв по комунальниках та бійцях КОРДу (відео)
Під час проведення спеціальної поліцейської операції 63-річний зловмисник вистрілив з рушниці по спецпризначенцях. Від дій правопорушника ніхто не постраждав.

10 квітня від жителів однієї з багатоповерхівок Вінниці надійшло повідомлення про те, що їхній сусід стріляє по працівниках комунальної служби. На місце злочину  відразу виїхали всі правоохоронні профільні служби.

Про це інформує ПравдаТУТ News з посиланням на Нацполіцію Вінницької області.

Встановивши, що озброєний зловмисник зачинився у власній квартирі, бійці КОРДу провели його затримання, під якого він вистрілив у поліцейських. Чоловік перебував у стані сильного сп'яніння. Пояснити свої дії він не міг, - повідомляють у Нацполіції.

Зазначено, що мисливська рушниця, з якої правопорушник стріляв, вилучена. А зараз слідчі встановлюють законність користування зброєю.

Фото: Нацполіція

Зараз зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому готують підозру за ч. 1 ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Чоловікові загрожує довічне позбавлення волі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди
У Києві патрульні затримали чоловіка, який спричинив вогнепальне поранення в груди водію автобуса.
У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео) У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео)
Поліцейські приїхали на виклик у квартиру, де її власник почав стрілянину з рушниці. Внаслідок цього був поранений патрульний та цивільний.
У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео) У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео)
Сьогодні, 21 квітня, у Печерському районі Києва на вулиці Залізничне шосе чоловік обстріляв із пістолета бригаду комунальників, які ремонтували дорогу. Внаслідок стрілянини було поранено одного робітника.
Loading...
Load next