ВАКС залишив колишнього голову ДФС під вартою

ВАКС залишив колишнього голову ДФС під вартою

Вищий антикорупційний суд України залишив колишнього голову Державної фіскальної служби Романа Насірова під вартою до 23 серпня з можливістю внесення застави у розмірі 261 мільйон гривень.

Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Зазначається, що судді задовольнили клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та продовжили Насірову строк тримання під вартою. Водночас адвокати ексголови ДФС просили призначити домашній арешт або заставу 10 мільйонів гривень.

У разі внесення 261 млн застави, Насіров буде зобовʼязаний дотримуватися низки обов’язків, зокрема, носити електронний браслет, утриматися від спілкування зі свідками та здати всі закордонні паспорти.

Як відомо, у жовтні 2022 року колишньому Державної фіскальної служби Роману Насірову, його раднику, а також власнику агрохолдингу “Укрлендфармінг” Олегу Бахматюку повідомили про підозру у справі про відшкодування ПДВ.

Нагадаємо, Банки очікують зростання вартості депозитів населення - НБУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід підозрюваній у справі "ПриватБанку" - Бачихіній Олені Анатоліїній. Правоохоронці також планують оголосити жінку у міжнародний обшук.
Loading...
Load next