За ексголову ДФС Романа Насірова внесли 55 мільйонів застави

За ексголову ДФС Романа Насірова внесли 55 мільйонів застави

24 травня за ексголову Державної фіскальної служби Романа Насірова внесли заставу в розмірі 55 мільйонів гривень.

Про це повідомили у пресслужбі ВАКС. 

Тепер Насірова випустять з-під варти. Однак він повинен прибувати за викликом до суду, не залишати межі Києва без дозволу суду, утримуватись від спілкування із визначеними в ухвалі суду особами.

Крім того, Насіров має здати на зберігання усі закордонні паспорти, службовий паспорт, інші документи, що дають право на виїзд з України, а також носити електронний браслет.

Строк дії обов’язків – до 7 липня 2024 року.

На початку травня судді ВАКС частково задовольнили клопотання прокурора про продовження строку тримання під вартою Романа Насірова, зменшивщи розмір застави до 55 млн грн.

Раніше захист Насірова просив визначити заставу у розмірі 22 млн грн. 

Загалом Насіров перебуває під вартою вже півтора року. У жовтні 2022 року його взяли під варту із заставою у 523 млн грн. З того часу запобіжний захід неодноразово продовжувався, але заставу зменшили уже майже вдесятеро.

Ексголову ДФС обвинувачують у ймовірному отриманні хабара в розмірі 722 млн грн за відшкодування ПДВ компаніям агробарона Бахматюка.

Нагадаємо, Кабмін виключив канабіс із переліку особливо небезпечних речовин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Водій, який збив двох дітей на переході в Харкові не вносив застави та перебуває в ізоляторі Водій, який збив двох дітей на переході в Харкові не вносив застави та перебуває в ізоляторі
Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко заявив, що прокуратура вимагатиме в апеляції збільшення застави для підозрюваного у ДТП на проспекті Науки в Харкові.
Loading...
Load next