ДТП в Анталії: автобус зіткнувся із вантажівкою, загинула - українка

ДТП в Анталії: автобус зіткнувся із вантажівкою, загинула - українка

У результаті ДТП, яка сталася в провінції Анталія внаслідок зіткнення туристичного автобуса з вантажівкою, загинуло двоє людей - водій та 26-річна українка, яка була гідом цього туристичного автобуса.

Про це повідомляє інформаційне агентство DHA.

Аварія сталася вранці на трасі Аланія-Манавгат. Туристичний мікроавтобус врізався у вантажівку, яка зупинилася, очікуючи на світлофорі. Водій мікроавтобуса, передня частина якого потрапила під вантажівку, та українка, яка була екскурсоводом, загинули на місці, - повідомило інформагентство.

Десятеро з 12 туристів з Казахстану, які перебували в мікроавтобусі, що прямував в аеропорт Анталії, отримали травми. Шестеро з них перебувають у важкому стані.

Після аварії на місце ДТП було направлено велику кількість карет швидкої допомоги та правоохоронних органів. Постраждалих доставили до лікарень Манавгата та Аланії після надання першої допомоги на місці події.

Ситуація перебуває під контролем Консульства України в Анталії, особу загиблої встановлено.

Нагадаємо, Об’єкти ЖКГ по всій Україні готові до зими на 60% - Кубраков

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео) Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео)
Сьогодні вранці, 15 квітня, під Миколаєвом близько 6 год на автодорозі Н-11 «Миколаїв - Дніпро» біля с. Михайло-Ларине зіткнулися вантажівка пошти Фотон Кобальт та мікроавтобус Fiat Scudo.
У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.
В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото) В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.
Loading...
Load next