Жителя Хмельниччини затримали за торгівлю людьми

Жителя Хмельниччини затримали за торгівлю людьми

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру хмельничанину за фактом торгівлі людьми (ч. 1 ст. 149 КК України).

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

За даними слідства, підозрюваний, користуючись уразливим станом місцевого жителя, який є інвалідом 3 групи, планував передати його для зайняття жебрацтвом у Києві.

Коли чоловік відмовився, пригрозив фізичною розправою. За передачу особи він отримав від «замовника» 10 000 гривень. Вказав, що і в подальшому готовий підшуковувати громадян соціально незахищених категорій.

«Бізнесмена» затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Встановлюються усі обставини вчинення злочину та причетні до протиправної діяльності особи.

Нагадаємо, Литва закриває два прикордонні пункти через переміщення «вагнерівців»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту
У Кам'янці-Подільському поліція розслідує факт привселюдного знущання вчительки над учнями 2 класу. Викладачка перейшла всі межі дозволеного і залякала дітей так, що вони боялися ходити в навчальний заклад та відвідувати уроки.
Loading...
Load next