На Хмельниччині заарештували батька, який побив дітей розпеченою кочергою

На Хмельниччині заарештували батька, який побив дітей розпеченою кочергою
На Хмельниччині батько "виховував" та бив своїх дітей розпеченою кочергою. Внаслідок жорстокого поводження із дітьми суд обрав йому у якості запобіжного заходу тримання під вартою.

У Хмельницькій області суд обрав запобіжний захід чоловіку на якого відкрили відразу два кримінальні провадження, оскільки він побив двох своїх дітей розпеченою кочергою. В результаті діти отримали опіки сідниць, ніг та спини, наразі вони перебувають у лікарні.

Про знущання над дітьми повідомляє пресслужба поліція Хмельницької області у Facebook.

"Слідчі з’ясували, що таким чином батько покарав дітей за непослух. В результаті такого "виховного" процесу діти отримали опіки сідниць, ніг та спини", - йдеться у повідомлення поліції.

Зокрема внаслідок жорстоких дій батька щодо його дітей, за рішенням спеціальної комісії п’ятеро дітей було вилучено у батьків

На 37-річного чоловіка та батька дітей відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу — 127 - катування та 166 - злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною. Оскільки йому оголосили про підозру внаслідок побиття розпеченою коцюбою 8-річного сина та 6-річної доньки.

Якщо провину батька доведуть, то йому може загрожувати від 2 до 5 років позбавлення волі та обмеження волі на той самий строк.

Читайте також
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
"Без дозволу взяла його цигарки": на Хмельниччині поліцейські затримали 9-класника за вбивство 55-річної жінки "Без дозволу взяла його цигарки": на Хмельниччині поліцейські затримали 9-класника за вбивство 55-річної жінки
В День закоханих жертва вживала алкоголь із мешканцем Дунаївців та його 14-річним сином.
На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото) На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.
Loading...
Load next