Зсув ґрунту у Грузії: серед загиблих українка

Зсув ґрунту у Грузії: серед загиблих українка

Внаслідок зсуву ґрунту в селищі Шові у Грузії загинула українка, рятувальники шукають її дитину. 

Про це повідомляють у МЗС України.

У суботу речник МЗС повідомив, що серед загиблих у Шові є громадянка України.

Тривають пошуки її дитини, яка також знаходилася в місці трагедії. Українське посольство в Грузії встановило зв’язок із рідними загиблої та взаємодіє із грузинською владою задля підготовки репатріації тіла. Паралельно перевіряємо чи не було інших українців в селищі Шові, – розповів Олег Ніколенко.

Як відомо, на грузинському курорті в Шові у четвер стався зсув ґрунту, відтоді у зоні стихійного лиха безперервно тривають пошуково-рятувальні роботи.

На цей час відомо про 12 загиблих, шукають ще понад 20 людей. У зв'язку з трагедією понеділок у Грузії оголосили днем трауру.

Нагадаємо, Литва закриває два прикордонні пункти через переміщення «вагнерівців»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Різко падає слух та зір" - Ліза Ясько про стан Саакашвілі (відео) "Різко падає слух та зір" - Ліза Ясько про стан Саакашвілі (відео)
За словами спеціалістів, Саакашвілі потребує реабілітації, тривалістю щонайменше 100 днів.
"Смерть була миттєвою": у горах Грузії трагічно загинув альпініст з України (фото) "Смерть була миттєвою": у горах Грузії трагічно загинув альпініст з України (фото)
Чоловік зірвався зі снігового схилу та впав в ущелину на висоті 3,4 кілометра. Місцеві лікарі у медзакладі лише констатували смерть українця.
На Вінничині СБУ викрила підприємство, яке щомісяця закопувало по 500 тонн відходів з токсинами (відео) На Вінничині СБУ викрила підприємство, яке щомісяця закопувало по 500 тонн відходів з токсинами (відео)
СБУ викрила керівництво одного із Вінницьких підприємств на незаконному захороненні промислових відходів, які містять в собі небезпечні токсичні речовини.
Loading...
Load next