Від зсуву ґрунту на Одещині загинула дитина

Від зсуву ґрунту на Одещині загинула дитина

У селі Фонтанка-2 в Одеській області стався зсув ґрунту на узбережжі Чорного моря, внаслідок чого загинув хлопчик.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Одеська область. У с. Фонтанка-2 Одеського району, внаслідок зсуву ґрунту на узбережжі моря, загинув 10-річний хлопчик. Дитину з-під завалів вилучили рідні, які почули гуркіт, на жаль, уже без ознак життя, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що 16 рятувальників було направлено до місця події, зокрема кінологічний розрахунок аварійно-рятувального загону спецпризначення Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Нагадаємо, На Херсонщині аграрій підірвався на російській міні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото) Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото)
Учора, 14 травня, близько 16 години зникла 4-річна дитина Аміна Витичак. Поліція разом із родичами шукала дитину усю ніч, однак врятовану дівчинку можуть забрати у батьків разом і з ще двома дітьми.
Іграшки з метамфетаміном: на Одещині прикордонники викрили діяльність злочинної групи (відео) Іграшки з метамфетаміном: на Одещині прикордонники викрили діяльність злочинної групи (відео)
На Одещині прикордонники викрили та припинили діяльність злочинної групи, яка здійснювала виготовлення та масштабну реалізацію метамфетаміну в Україні та за її межами.
Loading...
Load next