F-16 будуть у нас у небі - Зеленський

F-16 будуть у нас у небі - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що немає сумніву, що літаки F-16 будуть в українському небі.

Про це у відеозверненні заявив Президент Володимир Зеленський.

Він запевнив, що українська влада щодня, щотижня працює для того, щоб в українських захисників неба було більше систем ППО та ракети до них. Президент зазначив, що у четвер продовжить цю роботу.

Максимально стараюся, щоб дати більший захист неба. На всю нашу територію потрібно значно більше систем ППО, ніж є зараз. Крок за кроком ми перетворюємо це «значно більше» на конкретні можливості наших Повітряних сил, наших зенітників, наших мобільних вогневих бригад. Готуємо й більше конкретики щодо сучасних винищувачів для наших воїнів: не маю сумніву, F-16 будуть у нас у небі, - підкреслив Зеленський.

Окремо Глава Української держави поінформував, що після Ставки відбулася особлива комунікація українських командувачів, керівника Офісу Президента Андрія Єрмака, міжнародників із партнерами щодо забезпечення українських воїнів боєприпасами і технікою.

Він подякував всім, хто допомагає Україні захищати людей від терору РФ і всім, хто з Україною прагне повного звільнення нашої землі від окупантів.

Нагадаємо, Посадовець Міноборони допустив розкрадання на 16 млн гривень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next