Посадовець Міноборони допустив розкрадання на 16 млн гривень

Посадовець Міноборони допустив розкрадання на 16 млн гривень

Контррозвідка СБУ разом з ДБР викрили посадовця Міноборони на злочині.

Про це повідомляє Служба безпеки

СБУ зафіксувала, як посадовець дозволив командуванню однієї з військових частин вінницького гарнізону на перерахування місцевій фірмі майже 16 млн бюджетних грн.

Зазначається, що це була сума авансового платежу комерсантам, які згідно з укладеним договором мали побудувати об’їзну дорогу з інженерними укріпленнями навколо військової бази.

Заступнику директора Департаменту Міноборони повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення до військової служби). Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.
 

Нагадаємо, Головне за день: Наслідки ОБСТРІЛУ Львова та трагедія на дорозі.

Соломія Наумко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Скажеш ㅡ за банкет": депутата Полтавської міськради затримали та оголосили про підозру (відео) "Скажеш ㅡ за банкет": депутата Полтавської міськради затримали та оголосили про підозру (відео)
Депутата викрили ще на початку вересня. За даними слідства, він, у змові зі ще однією посадовою особою міськради, намагався організувати корупційний механізм при видачі дозвільних документів на будівництво і благоустрій.
Співробітники СБУ та НАБУ викрили "корупційний механізм" у Державній податковій службі (фото) Співробітники СБУ та НАБУ викрили "корупційний механізм" у Державній податковій службі (фото)
Як повідомляє Служба безпеки України, схема полягала у «покривані» шахраїв, які недоплачували податки, а також допомагали фіктивним підприємствам.
СБУ отримала дозвіл на затримання підозрюваного у держзраді Тараса Козака СБУ отримала дозвіл на затримання підозрюваного у держзраді Тараса Козака
Раніше слідчі Служби безпеки України оголосили Козака у розшук. За словами Віктора Медведчука, його однопартієць та соратник наразі перебуває у Білорусі "на лікуванні".
Loading...
Load next