На Одещині жінку на власному подвір’ї загриз собака

На Одещині жінку на власному подвір’ї загриз собака

В Одеській області в селі Табаки загинула 39-річна одеситка, яку покусав собака.

Від отриманих травм жінка померла на місці події до приїзду медиків швидкої допомоги, повідомляють в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області. 

Як з’ясували правоохоронці, 9 серпня жінка приїхала з міста у село на дачу нагодувати своїх собак. 

Зазначається, що всі тварини були прив’язані, окрім алабая. Коли господиня зайшла у двір, пес кинувся на неї. Від укусів тварини жінка померла. 

Коли на місце події прибули медики та правоохоронці, собаку довелося знешкодити. 

Аби підступитися до потерпілої, та у зв’язку з існуванням загрози життю та здоров’ю людей, правоохоронці змушені були використати табельну вогнепальну зброю й знешкодити тварину, – додають в поліції. 

За фактом загибелі жінки слідчі відкрили кримінальну справу з позначкою "нещасний випадок" (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України про умисне вбивство).  У поліції закликали власників тварин відповідально ставитися до утримання домашніх улюбленців, особливо якщо це собаки, які належать до переліку небезпечних порід.

Нагадаємо, Військові облігації лише за липень залучили до бюджету 25 млрд грн

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої
Одного дня дорогою до спортзалу Анна Ледгар потрапила у аварію. Травми були несумісні з життям, проте її коханий вирішив одружитися на дівчині, не зважаючи на те, що їй залищалося жити декілька годин.
"Цілив у дичину": на Одещині під час полювання чоловік застрелив свого приятеля (фото) "Цілив у дичину": на Одещині під час полювання чоловік застрелив свого приятеля (фото)
За трагічний випадок на полюванні чоловікові загрожує від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі за вбивство, вчинене з необережності.
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
Loading...
Load next