Самогубство чи випадковість: під Львовом поїзд на смерть збив жінку і чоловіка

Самогубство чи випадковість: під Львовом поїзд на смерть збив жінку і чоловіка
Правоохоронці розслідують обставини події.

У Львівській області пасажирський потяг збив двох місцевих мешканців. Внаслідок удару жінка загинула на місці, а чоловік помер у лікарні. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Львівській області.

Інцидент стався близько другої ночі 29 січня на залізничній станції Пустомити. Чоловік і жінка за нез’ясованих причин перебували на колії, коли на них наїхав потяг сполученням Ужгород-Лисичанськ.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 та інші співробітники територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, потяг здійснив наїзд на місцевих мешканців — 42-річну жінку та чоловіка віком 51 рік, — йдеться в повідомленні.

Працівники залізниці знайшли їхні тіла біля перегону Глина Наварія — Щирець, після чого одразу викликали поліцію та медиків.

Зазначається, що від отриманих травм жінка померла на місці події. Чоловіка госпіталізували. Незважаючи на усі зусилля, медикам не вдалося врятувати йому життя. 

Чи були загиблі чоловіком та дружиною і чи було це самогубство, встановлюватиме поліція.

Кримінальне провадження відкрито за за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху залізничного транспорту) КК України.

Нагадаємо, раніше у Львові на залізничному вокзалі сталася пожежа у пасажирському поїзді.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої
Одного дня дорогою до спортзалу Анна Ледгар потрапила у аварію. Травми були несумісні з життям, проте її коханий вирішив одружитися на дівчині, не зважаючи на те, що їй залищалося жити декілька годин.
"Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей "Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей
У селі Кладьківка на Чернігівщині 14 листопада чоловік на очах в чотирьох дітей убив їхню матір.
Loading...
Load next