РЕКОРД! У Роттердамі виявили партію кокаїну на 600 млн євро

РЕКОРД! У Роттердамі виявили партію кокаїну на 600 млн євро

Нідерландські митники виявили 8 064 кілограми кокаїну в порту Роттердама – це найбільша партія наркотиків, яку будь-коли вилучали в Нідерландах.

Про це, як повідомляє телерадіомовник NOS.

Кокаїн виявили ще 13 липня. Про "улов" було оголошено лише зараз через розслідування походження наркотиків. Наркотики, вулична вартість яких становить 600 мільйонів євро, були знайдені в контейнері з бананами. Вантаж походив з Еквадору і прибув до Роттердаму через Панаму.

Митниця виявила партію наркотиків під час перевірки контейнера за допомогою службових собак і сканування. Після того наркотики були знищені. Найбільший "улов" до цього часу становив близько 4500 кілограмів, повідомляє директор митниці в порту Роттердама.

Великий "улов" спричинить заворушення у злочинному середовищі, очікує Ян Струйс, голова Голландської поліцейської спілки: "Це безпрецедентно велика партія, тож ми неодмінно побачимо її наслідки". За останні роки Еквадор став одним з головних експортерів кокаїну до Європи та США. Після США та Іспанії, Нідерланди були найважливішим пунктом призначення для наркотиків з цієї країни в минулому році.

Нагадаємо, Росіяни обстріляли Запоріжжя: є загиблий та поранені

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео) На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.
Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото) Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото)
Під час спецоперації в Одесі правоохоронці СБУ затримали трьох співорганізаторів наркобізнесу, які намагались ввезти в Україну кокаїн у бананах.
Loading...
Load next