В Ірландії вилучили рекордну партію кокаїну вагою понад 2 тонни

В Ірландії вилучили рекордну партію кокаїну вагою понад 2 тонни

В Ірландії поліція вилучила рекордну партію кокаїну вагою понад 2 тонни та вартістю близько €157 млн - це рекорд в історії країни.

Про це повідомляє RTE.

Кокаїн було вилучено з балкера MV Matthew, який захопили під час військової операції біля узбережжя Корка, наразі він проходить обшук і судово-медичну експертизу. 25 членів екіпажу перебувають під слідством, ще троє є під вартою.

Наркотики прибули від південноамериканських кокаїнових картелів. За його словами, низка організованих злочинних груп в Ірландії, Великобританії та Європі, які мають прямі зв’язки з Південною Америкою, об’єдналися, щоб отримати наркотики, ‒ заявив помічник комісара Джастін Келлі сказав.

Командувач флоту військово-морської служби Ірландії назвав захоплення човна надзвичайно складною військовою операцією, оскільки затримання судна було ускладнене поганою погодою та спробою передбачити дії злочинних угруповань.

Нагадаємо, На Одещині у степи повернули червонокнижних хомʼяків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео) На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.
Loading...
Load next