12 років за ґратами: бойовик з «днр» довоювався під Вугледаром

12 років за ґратами: бойовик з «днр» довоювався під Вугледаром

Тюремний строк отримав ще один бойовик терористичної організації «днр», що воював проти України.

Про це повідомили в СБУ.

За матеріалами СБУ 12 років за ґратами проведе «спецпризначенець днр», який штурмував позиції ЗСУ під Вугледаром. Зловмисник потрапив у полон українських захисників у червні цього року під час контрнаступальних дій Сил оборони на Донеччині. 

Засудженим є мешканець Донецька, який ще у 2017 році приєднався до рядів «інтернаціональної бригади «днр» «пятнашка». Згодом на базі цього терористичного угруповання російські окупанти створили «2-й загін полку спеціального призначення» з дислокацією на тимчасово окупованій частині регіону.

У лавах ворожого підрозділу зрадник брав безпосередню участь у бойових діях проти українських військ на сході нашої держави. У лютому 2022 року він «перевівся» до оперативно-бойового тактичного формування рф під назвою «каскад».

Перебуваючи там на посаді гранатометника, штурмував позиції ЗСУ на Вугледарському напрямку.

Нагадаємо, Росіяни обстріляли Запоріжжя: є загиблий та поранені

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
8 бойовиків "ДНР", які воювали у лавах армії рф, посадили на 15 років (відео) 8 бойовиків "ДНР", які воювали у лавах армії рф, посадили на 15 років (відео)
Їхня група потрапила у полон під час звільнення Сумщини ЗСУ.
СБУ затримала колаборанта з Одеси, який збирався присягнути «днр» (відео) СБУ затримала колаборанта з Одеси, який збирався присягнути «днр» (відео)
Зловмисником виявився місцевий мешканець, який із початком повномасштабного вторгнення рф розгорнув активну проросійську діяльність.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Loading...
Load next