Польща посились захист польсько-білоруського кордону вертольотами й танками

Польща посились захист польсько-білоруського кордону вертольотами й танками

Варшава очікує рішення про дозвіл на закупівлю американських танків Abrams. З понеділка, буде здійснено необхідні закупівлі.

Про це повідомило Polskie radio.

Наступного тижня ми очікуємо рішення Конгресу США у відповідь на наш запит щодо ударних гелікоптерів «Апачe». «Абрамс» разом з «Апаче» сформують бар’єр, який закриє Брестську браму, ‒ повідомив очільник міноборони Польщі Маріуш Блащак.

Він пояснив, що Брестська брама ‒ це рівнина в околицях Бреста, тобто кордону з Білоруссю. Серед озброєння, яке має посилити польську безпеку на Брестському напрямку, міністр також згадав танки K2 Black Panther з Південної Кореї, бойові літаки FA-50 та високомобільну реактивну артилерійську систему HIMARS.

Для виробництва зброї в Польщі використовують як вітчизняну оборонну промисловість, так і заводи оборонної промисловості країн-союзниць.

Нагадаємо, 2 землетруси у КНДР: трясло поряд з ядерним полігоном

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону  (відео) Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону (відео)
14 листопада було зафіксовано 118 спроб незаконного перетину кордону. 39 іноземців ухвалили рішення про виїзд з Польщі. Назагал в листопаді було понад 5 тисяч спроб перетину кордону.
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Loading...
Load next