До лікарні доставлено 733 людини через пилову бурю на південному сході Ірану

До лікарні доставлено 733 людини через пилову бурю на південному сході Ірану

Поблизу чеського міста Брно правоохоронці зупинили вантажівку з угорськими номерами і виявили в ній 62 нелегальних мігрантів.

Про це повідомляє Ceske Noviny.

Чеська поліція розшукує водія вантажівки з угорськими реєстраційними номерами, в якій у неділю на трасі біля Брно було виявлено 62 мігранти.

Поліцейський дорожній патруль хотів провести звичайну перевірку транспортного засобу і направив його в зону відпочинку. Однак водій, очевидно, розгубився, залишив машину на паркувальній смузі і втік, повідомив речник поліції.

Інцидент стався на автомагістралі D1 на рівні села Ржічки в районі Брно-Відек у напрямку Праги. Поліцейському автобусу довелося приїхати за 62 людьми, які були втиснуті у вантажівку.

Поліція у справах іноземців Південної Моравії встановлює особи пасажирів та їхнє громадянство, щоб викликати перекладачів для допиту.

Нагадаємо, В Україні росіяни вбили 500 дітей, понад тисяча дістали поранення - ОГПУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Ірані намагались приховати те, що український літак МАУ збили навмисно У Ірані намагались приховати те, що український літак МАУ збили навмисно
Іранська влада одразу знала, що український пасажирський літак МАУ поблизу Тегерану збили невипадково - це зробили навмисно. Зокрема ця інформація довго приховувалась від усього світу.
Канадський суд визнав збиття українського літака МАУ в Ірані терористичним актом Канадський суд визнав збиття українського літака МАУ в Ірані терористичним актом
Верховний суд провінції Онтаріо визнав збиття українського літака МАУ, який здійснював політ 8 січня 2020 року у небі поблизу Тегерана навмисним терористичним актом. На рейсі PS752 Тегеран – Київ загинули 167 пасажирів та 9 членів екіпажу.
Loading...
Load next