У Вірменії загинув український дипломат

У Вірменії загинув український дипломат

У Вірменії трагічно загинув тимчасовий повірений у справах України Олександр Сенченко. 

Про це повідомили у Міністерстві закордонних справ.  

Міністерство закордонних справ України з глибоким сумом сповіщає про трагічну смерть 13 серпня 2023 року досвідченого і висококваліфікованого дипломата, тимчасового повіреного у справах України в Республіці Вірменія Олександра Анатолійовича Сенченка, ‒ сказано у повідмоленні. 

Напередодні місцеві видання повідомили, що в озері втопився чоловік.  13 серпня, о 20:17, до національного центру кризового управління Гегаркунікського обласного рятувального управління надійшла інформація про те, що на 2-му громадському пляжі озера Севан водні рятувальники під час чергування за 25 м від берега помітили у воді людину, яка зникла під час плавання. Медики, які прибули на місце події, констатували смерть. 

Нагадаємо, У Польщі затримали двох російських шпигунів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com
 

Читайте також
У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти
Спершу поліція Таїланду заявила, що, за попередніми даними, ознак насильницької смерті посла України в Таїланді Андрія Бешти не виявлено. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня у віці 44 років.
В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті
Помер колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня.
Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий
Чоловік підірвався на вибухівці. Від отриманих травм він загинув.
Loading...
Load next