У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти

У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти
Спершу поліція Таїланду заявила, що, за попередніми даними, ознак насильницької смерті посла України в Таїланді Андрія Бешти не виявлено. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня у віці 44 років.

Посол України помер на острові Ко Ліпе на півдні Таїланду у неділю вранці. Зокрема за інформацією поліції Таїланду Бешта за попередньою версією помер від серцевого нападу. За словами губернатора провінції де помер Андрій Бешта, попередній розтин у лікарні Сатуна "показав, що він помер від серцевого нападу".

Відомо, що смерть також не наступила внаслідок інфікування COVID-19, оскільки мазок на коронавірус у лікарні виявився негативним. Про це повідомив губернатор провінції Сатун Еккарат Лісен, зазначає Bangkok Post.

Ми на 100% виключили, що він помер від COVID, - заявив губернатор.

Губернатор провінції також додав, що сім'я Бешти захотіла якомога швидше повернути тіло в Україну.

Нагадаємо, що колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта помер в ніч на неділю, 30 травня у віці 44 років. Його тіло знайшли в готельному номері, де він разом із сином проводив відпустку. Відомо, що Бешта знепритомнів і помер на острові Ко Ліпе. Поліція Таїланду також надала свідчення сина-підлітка Бешти, який розповів про батькове блювання вранці у готелі, де вони зупинилися. Хлопець сказав, що чоловік до того почувався добре, перш ніж йому раптово стало зле. В Андрія Бешти залишилися дружина, дочка і двоє синів.

Зокрема президент України Володимир Зеленський висловив щирі співчуття родині померлого та його близьким.

Читайте також
В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті
Помер колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня.
Поховальна церемонія тривала тиждень: Таїланд передав посольству України прах посла Бешти (фото) Поховальна церемонія тривала тиждень: Таїланд передав посольству України прах посла Бешти (фото)
Посол України помер на острові Ко Ліпе на півдні Таїланду в ніч проти неділі, 30 травня. Зокрема за інформацією поліції Таїланду Бешта за попередньою версією помер від серцевого нападу.
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
Loading...
Load next