В Румунії поблизу курортного селища вибухнула міна в морі

В Румунії поблизу курортного селища вибухнула міна в морі

Зранку у понеділок, 14 серпня, у Румунії поблизу курортного селища Костінешті стався вибух у морі.

Про це повідомляє Digi24.

За даними місцевої влади, морська міна вдарилася об пірс і вибухнула. Внаслідок вибуху серйозних пошкоджень немає, однак у морі може плавати ще одна міна.

Внаслідок вибуху постраждав чоловік, який поскаржився на пошкодження слуху, однак від госпіталізації відмовився.

Військово-морські сили Румунії підготували команду водолазів-саперів, які разом із береговою охороною вирушать у зазначений район, щоб оцінити ситуацію і знешкодити другу міну, якщо вона буде виявлена.

Нагадаємо, На Київщині затримали шахрайку, яка ошукала рідних військовополоненого майже на 150 тис грн

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
На Луганщині внаслідок вибуху боєприпасу на дитмайданчику постраждала 9-річна дівчинка (фото) На Луганщині внаслідок вибуху боєприпасу на дитмайданчику постраждала 9-річна дівчинка (фото)
У місті Сєвєродонецьк через вибух боєприпасу на дитячому майданчику 9-річна дівчина отримала тілесні ушкодження. Попередньо відомо, що стався вибух сигнального патрону.
Loading...
Load next