На Одещині побили військовослужбовця: ДБР розпочало розслідування

На Одещині побили військовослужбовця: ДБР розпочало розслідування

ДБР розпочало розслідування щодо справи про побиття військовослужбовця в одній із військових частин Одеської області.

Про це повідомили у Державному бюро розслідувань.

12 серпня 2023 року, надійшла інформація що через бійку у військовій частині на Одещині до лікарні госпіталізували військовослужбовця із забоями голови. Згодом Потерпілий розповів працівникам ДБР, що його побив відповідальний по військовій частині.

Після цього працівники Бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за статтею перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень. Наразі триває досудове слідство, встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, В двох областях виявили майже 38 тисяч літрів фальсифікованого алкоголю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео)
Танцюрист впав, вдарившись головою об плитку та знепритомнів. Через крововилив у мозок йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому.
Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео) Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео)
Підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, арештували на два місяці. Також триває досудове розслідування у кримінальному провадженні.
За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео) За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)
Вчителька відлупцювала дитину з аутизмом на очах в інших школярів. Столична поліція переконана, що інцидент трапився близько пів року тому - у 2020 році.
Loading...
Load next