Окупанти поцілили у шведський завод в Україні: троє загиблих

Окупанти поцілили у шведський завод в Україні: троє загиблих

Внаслідок ракетної атаки рф по Україні під ранок 15 серпня загинуло троє працівників шведського заводу по виробництву підшипників SKF у Луцьку.

Про це заявив речник SKF Карл Б'єрнстам, повідомляє Reuters.

За словами представника компанії, під час атаки на Луцьк "постраждав завод" SKF.

Із сумом підтверджуємо, що троє наших колег загинули, – додав Б'єрнстам.

Він також зауважив, що компанія вивчить наслідки нападу і пошкодження заводу, але додав, що в першу чергу вона зосереджується на своїх співробітниках і їхній безпеці.

Згідно з останнім фінансовим звітом компанії, найбільший у світі виробник промислових підшипників має близько 1100 співробітників в Україні, більшість з яких працює на заводі в Луцьку.

У звіті також зазначають, що на завод у Луцьку припадає близько 0,5% від загального обсягу виробництва SKF у 2022 році.

Нагадаємо, "Нафтогаз" приєднав до мережі три облгази

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей
Внаслідок обстрілів російськими бойовиками по позиціях українських військових, загинув заступник начальника тилу логістики 93 ОМБр Холодний Яр.
Loading...
Load next