На Гаваях через лісову пожежу загинуло вже понад 106 людей

На Гаваях через лісову пожежу загинуло вже понад  106 людей

За даними округу Мауї, станом на вівторок кількість загиблих внаслідок лісових пожеж на гавайському острові сягнула 106 осіб.

Про це повідомляє Сіньхуа.

Наразі лише 5 зі 106 жертв були ідентифіковані. На Гаваї доставили спеціально оснащений портативний морг, щоб допомогти ідентифікувати та обробляти останки жертв.

Губернатор штату Гаваї Джош Грін заявив у понеділок, що кількість загиблих може значно зрости, оскільки пошукові роботи тривають.

Начальник поліції Мауї Джон Пеллет’є висловив сподівання, що рятувальники дослідять до 90% території до вихідних. Поки рятувальники обшукали приблизно 32% території острова.

Як відомо, небезпечні лісові пожежі швидко охопили острів Мауї через спекотні умови, спричинені посухою в поєднанні з потужними вітрами. На всій території острова оголошено надзвичайний стан.

Нагадаємо, За яких умов рідні можуть супроводжувати пацієнта на лікування за кордон

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Через пічне опалення: на Донеччині в пожежі загинуло двоє дітей та їхній батько Через пічне опалення: на Донеччині в пожежі загинуло двоє дітей та їхній батько
З початку 2022 року внаслідок пожеж загинуло 16 людей, з них двоє дітей.
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
Loading...
Load next