До Польщі з білорусі намагалися потрапити понад 120 нелегалів

До Польщі з білорусі намагалися потрапити понад 120 нелегалів

У Прикордонній службі Польщі заявили, що протягом доби у країну намагалися нелегально потрапити з території Білорусі 123 людини.

Про це повідомляє Польське радіо.

Речниця прикордонної служби Анна Міхальська зазначила, що серед нелегалів були громадяни семи країн: Ефіопії, Еритреї, Сомалі, Сирії, Ємену, Ірану та Єгипту.

Протягом останніх тижнів ми спостерігаємо ситуацію, коли кількість спроб нелегального перетину, на жаль, збільшується. Білоруська сторона заробляє на кожному іноземці, тому вона зацікавлена у тому, щоб утримувати міграційний тиск на нашому кордоні. Вартість такого перетину іноземцями кордону Польщі коливається від 8 до 10 тисяч євро, – заявила Міхальська.

За її словами, завдяки фізичному та електронному бар’єру на кордоні Польщі вдається вчасно реагувати та запобігати спробам проникнення нелегалів.

Нагадаємо, 10 човнів російських ДРГ знищено силами оборони на півдні – Гуменюк

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник
Прикродонника вдарили каменем в обличчя під час штурму кордону.
За добу польські прикордонники зафіксували понад 200 спроб незаконного перетину кордону За добу польські прикордонники зафіксували понад 200 спроб незаконного перетину кордону
За вчорашню добу прикордонна служба Польщі затримала семеро іноземців: 6 громадян Грузії та 1 громадянина Росії.
Loading...
Load next