Прем'єр Молдови прибув з візитом у Київ

Прем'єр Молдови прибув з візитом у Київ

Прем'єр-міністр Республіки Молдова Дорін Речан 22-24 серпня перебуває із робочим візитом у Києві.

Про це свідчить положення, опубліковане сьогодні в "Офіційному віснику" Молдови, повідомляє Moldpres

Під час візиту до Києва Речана супроводжують віце-прем'єр-міністр, міністр сільського господарства та харчової промисловості Молдови Володимир Боля, а також міністр енергетики Віктор Парликов, міністр інфраструктури та регіонального розвитку Андрій Спину та ін.

У програмі візиту до України передбачено теми, пов'язані з цими сферами діяльності та співробітництва, йдеться у повідомленні.

Інші подробиці не повідомляються.

Нагадаємо, Укренерго відновлює експорт електроенергії у Словаччину

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол
П'ять років 32-річний молдаванин перебував в міжнародному розшуку за лінією Інтерполу. Чоловік вчинив шахрайство в особливо великих розмірах.
СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
Loading...
Load next