У Грузії стартували військові навчання Agile Spirit 2023

У Грузії стартували військові навчання Agile Spirit 2023

Грузія водинадцяте приймає міжнародні військові навчання Agile Spirit під керівництвом Західного командування Сил оборони Грузії.

Про це повідомляє Міноборони Грузії.

Військові навчання НАТО та партнерів альянсу розпочалися на базі Крцанісі 21 серпня і охоплюють Східну та Західну Грузію. Завершаться навчання 1 вересня.

В Agile Spirit 2023 беруть участь 22 країни – партнери і члени НАТО, три організації та 3600 військовослужбовців. У цьому році до навчань вперше доєднається Йорданія.

Серед країн-учасниць навчань: Грузія, США, Туреччина, Велика Британія, Азербайджан, Бельгія, Болгарія, Франція, Німеччина, Греція та інші. Серед організацій, які беруть участь у тренуваннях, MND-SE, LITPOLUKR Brigade, MNMPBAT NATO.

Основними цілями цьогорічних Agile Spirit є підвищення оперативної сумності на тактичному рівні між Силами оборони Грузії, об’єднаними силами США, силами союзників та партнерів, а також вдосконалення та зміцнення оперативних можливостей під час планування та проведення операцій у багатонаціональному середовищі.

Нагадаємо, Забезпечуємо незмінність тарифів на тепло для населення в новому опалювальному сезоні ‒ Шмигаль

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
До Міхеіла Саакашвілі застосовували фармакологічне катування - Ліза Ясько (відео) До Міхеіла Саакашвілі застосовували фармакологічне катування - Ліза Ясько (відео)
Стало відомо, що експрезиденту Грузії приписували психотропні препарати без потреби.
"Смерть була миттєвою": у горах Грузії трагічно загинув альпініст з України (фото) "Смерть була миттєвою": у горах Грузії трагічно загинув альпініст з України (фото)
Чоловік зірвався зі снігового схилу та впав в ущелину на висоті 3,4 кілометра. Місцеві лікарі у медзакладі лише констатували смерть українця.
Loading...
Load next