В рф розбився літак голови ПВК "Вагнера"

В рф розбився літак голови ПВК "Вагнера"

На території Твєрської області розбився військовий літак. 

Про це повідомляють росзмі.

Військовий літак розбився в Бологовському районі Тверської області. За нашими даними 4 людини загинуло, ще 3 у тяжкому стані, - зазначають у росзмі.

Також, російські пропагандисти зазначають, що це був бізнес-джет "Эмбрайер", який належить голові ПВК "Вагнера" Євгєну Прігожину.

Нагадаємо, До України у вересні прибудуть пускові установки ЗРК NASAMS

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео) Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео)
Роботу рятувальників щодо ліквідації наслідків смертельної авіакатастрофи ускладнює сильний вітер у регіоні. Усі тіла загиблих були знайдені, серед них є неповнолітня дитина.
Збиття українського літака МАУ: Іран пропонує виплатити по 150 тисяч доларів родичам загиблих Збиття українського літака МАУ: Іран пропонує виплатити по 150 тисяч доларів родичам загиблих
Під час переговорів у Києві іранська делегація запропонувала виплатити компенсацію у 150 тисяч доларів родинам загиблих українців, що були на борту літака МАУ, який збили іранські бойовики поблизу Тегерану 8 січня 2020 року. Всі 176 людей, які були в літаку, загинули, серед них 11 українців.
Чергова провокація від армії РФ: російські літаки залетіли у район зенітних навчань ЗСУ (відео) Чергова провокація від армії РФ: російські літаки залетіли у район зенітних навчань ЗСУ (відео)
Російська Федерація зробила чергову провокацію під час військових навчань Збройних сил України - їхні літаки залетіли в зону проведення бойових стрільб українських зенітників.
Loading...
Load next