У Верховній Раді внесли зміни до закону про адмінустрій Криму

У Верховній Раді внесли зміни до закону про адмінустрій Криму

Верховна Рада ухвалила закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою Автономної Республіки Крим».

Інформація про це опублікована на сайті ВР.

Мета законодавчого акта – створення правових передумов для відновлення та забезпечення стабільного функціонування органів державної влади України в Криму після майже десятиріччя тимчасової окупації відповідного регіону та повноцінної інтеграції Кримського півострова в систему публічного урядування держави-агресора, - зазначено у пояснювальній записці.

Впродовж одного місяця з дня набрання чинності цим законом кабінету міністрів необхідно визначити адміністративні центри та затвердити території територіальних громад Автономної Республіки Крим. Протягом трьох місяців з дня набрання чинності цим документом уряд має реорганізувати та утворити районні державні адміністрації Криму з урахуванням Постанови Верховної Ради «Про утворення та ліквідацію районів».

Кабміну доручається внести на розгляд парламенту проєкт постанови про внесення змін до постанови ВР ''Про утворення та ліквідацію районів з урахуванням територій територіальних громад Криму''.

Нагадаємо, Парламент повернув звітування політичних партій

Оля Касько - pravdatutnews.com

Читайте також
Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео) Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео)
Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко перед голосуванням за законопроєкт Володимира Зеленського про відповідальність за брехню в деклараціях відзначився "хамською витівкою".
У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео) У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео)
Київська поліція повідомила про мінування Верховної Ради, наразі правоохоронці перевіряють будівлю на наявність вибухівки.
Loading...
Load next