Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео)

Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео)
Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко перед голосуванням за законопроєкт Володимира Зеленського про відповідальність за брехню в деклараціях відзначився "хамською витівкою".

Відомо, що інцидент стався під час розгляду законопроєкту про покарання за брехню у деклараціях. Зокрема журналісти встигли зафіксувати, як нардеп демонстративно закрив ноутбук заступнику голови Верховної Ради Руслану Стефанчуку та зірвав внаслідок цього гучні оплески від інших народних обранців.

Відео та фото інциденту зафіксував журналіст видання "Апострофа".

За хвилину до голосування нардеп від партії Слуга народу Микола Тищенко відзначився хамською витівкою, - повідомляє видання.

Тищенко спробував закрити ноутбук віцеспікер Верховної Ради Руслану Стефанчуку, який у той час демонстрував на девайсі щось віцеспікер Олені Кондратюк. Частина депутатів підтримала Тищенко, радісно вигукуючи "Коля, Коля" і дала йому "п'ять".

Зазначимо, що у той же ж час така витівка скандального нардепа Тищенка не надто сподобалась самому Стефанчуку та ще деяким нардепам, які були присутній у сесійній залі ВР.

Нагадаємо, що сьогодні, 3 червня, Верховна Рада у другому читанні ухвалила президентський законопроєкт про відновлення позбавлення волі за брехню у деклараціях. Закон почне працювати з наступного року. Тобто ув'язнення зможуть призначати за брехню в деклараціях за 2021 рік.

 

Читайте також
Чергова бійка у Верховній Раді: Тищенко побився з колегою Куницьким в їдальні парламенту (відео) Чергова бійка у Верховній Раді: Тищенко побився з колегою Куницьким в їдальні парламенту (відео)
Ймовірно Тищенка обурило те, що Куницький ніби то викрив скандального "слугу народу" на корупційних схемах.
Врахували гендер: Верховна Рада підтримала перейменування Дня захисника України Врахували гендер: Верховна Рада підтримала перейменування Дня захисника України
Нардепи перейменували державне свято "День захисника України", яке відзначають 14 жовтня з 2014 року на "День захисників і захисниць України".
Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет
Верховна рада схвалила законопроєкт №4212 про зміни до статті 22 закону "Про рекламу". Зокрема згідно із цим законопроєктом в Україні реклама електронних сигарет, рідин до них та тютюнових виробів для електричного нагрівання буде забороненою.
Loading...
Load next