Граната і боєприпаси в багажі. В Польщі евакуювали аеропорт пасажира з України

Граната і боєприпаси в багажі. В Польщі евакуювали аеропорт пасажира з України

Варшавський аеропорт Шопена у понеділок евакуювали через чоловіка, який їхав з України та віз у багажі гранату і чотири патрони.

Про це повідомляє RMF FM.

О 15:05 за місцевим часом під час огляду ручної поклажі 41-річного громадянина Південно-Африканської Республіки у нього виявили 4 набої калібру 5,56 міліметра. 

На цій підставі було проведено огляд зареєстрованого багажу пасажира, в якому знайшли бойову гранату.

Відомо, що цей чоловік прямував з України до Дубаю.

У зв’язку зі знахідками оперативний черговий аеропорту прийняв рішення про зупинку руху та евакуацію терміналу вильоту. Загалом з аеропорту було евакуйовано близько 400 осіб. До 16:00 ситуація в аеропорту нормалізувалася.

Прикордонники затримали громадянина ПАР.  У вівторок його мають доставити до суду.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр Чехії закликав зупинити замороження війни в Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку
У польському місті Лодзь внаслідок обриву ліфта двоє українців впали з 15 поверху. На місце події прибули медики, які евакуювали постраждалих українців і госпіталізували їх до лікарні.
Ситуація в аеропорту Кабула: з Афганістану хочуть евакуюватись 120 українців (відео) Ситуація в аеропорту Кабула: з Афганістану хочуть евакуюватись 120 українців (відео)
МЗС, посольства та причетні відомства наразі докладають максимальних зусиль, аби вирішити питання вильоту літака з українцями найближчим часом.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Loading...
Load next