У Криму росіяни заборонили власникам маломірних суден виходити в море

У Криму росіяни заборонили власникам маломірних суден виходити в море

Окупанти ввели заборону на вихід у море на відстань понад кілометр від порту Феодосії власникам маломірних суден та капітанам відповідних суден. Таким чином, окупанти відреагували на успішні враження об’єктів зс рф в регіоні.

Про це повідомляє Центр нацспротиву.

Крим ворог посилює "контрдиверсійні" заходи на півострові, тобто репресії проти місцевого населення. Російські окупанти збільшують кількість поліцаїв чия задача є пошук українського підпілля.

Як відомо, з початку року ворог вже утримує понад 100 мешканців півострова у підозрі у "нелояльності”. 

Нагадаємо,  У Полтаві затримали скандального блогера, що ображав військових

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next