ДБР розслідує авіакатастрофу двох бойових гелікоптерів МІ-8 на Донеччині

ДБР розслідує авіакатастрофу двох бойових гелікоптерів МІ-8 на Донеччині

Відомо, що 29 серпня 2023 року у Краматорському районі Донецької області сталася авіакатастрофа. Під час виконання бойового завдання впало два військові гелікоптери Мі-8. Загинуло 6 військовослужбовців ЗСУ.

Про це повідомляє ДБР.

Особлива увага буде приділена вивченню технічного стану гелікоптерів та дотриманню правил підготовки до польотів. Також вивчатиметься версія диверсії або ураження вертольотів ворогом. Профільні фахівці проведуть ретельну діагностику бортових самописців, ‒ заявили у відомстві.

У межах розслідування вже призначено низку експертиз, проведені невідкладні слідчі дії. Попередня кваліфікація правопорушення: порушення правил польотів або підготовки до них.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, Зеленський на РНБО доручив перевірити рішення ВЛК з початку повномасштабної війни

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото) Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)
Трагічно загиблі діти, залишившись вдома без дорослих, ймовірно, самі залізли до скрині. Так, вона могла захлопнутись на замок, коли вони гралися всередині й невдовзі померли в ній від задухи.
МЗС Канади готується до перемовин з Іраном щодо аварії українського літака МАУ МЗС Канади готується до перемовин з Іраном щодо аварії українського літака МАУ
У канадському МЗС створили посаду старшого радника з питань катастрофи літака МАУ в Ірані, який братиме участь у підготовці до переговорів з іранською стороною.
Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція
Розлючений чоловік розгромив сокирою каси, вітрини та товар в одному із продуктових магазинів у Маріуполі. Погром він влаштував ніби то через те, що в цьому супермаркеті його дружині зробили зауваження щодо захисної маски.
Loading...
Load next