СБУ затримала двох членів злочинного угруповання, які погрожували свідкам за їхні заяви

СБУ затримала двох членів злочинного угруповання, які погрожували свідкам за їхні заяви

Правоохоронці затримали ще двох учасників злочинного угруповання, викритого у серпні на Житомирщині. Зловмисники «вибивали» з людей гроші під вигаданими приводами, а у разі відмови платити «данину» – вивозили своїх жертв до спеціально облаштованих катівень у Коростишеві.

Про це повідомляє СБУ.

Після затримання ключових фігурантів банди ще двоє їхніх спільників намагались «залягти на дно», щоб уникнути правосуддя. Однак згодом вони почали «виходити» на своїх жертв, вимагаючи відмовитись від свідчень щодо злочинів затриманих фігурантів.

У результаті затримано обох рекетирів. Наразі одному із затриманих повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України. За цією ж статтею затримано іншого спільника.

Як відомо, правоохоронці вже встановили понад 30 родин, які постраждали від кримінального угруповання. Серед потерпілих був військовослужбовець ЗСУ. Його вагітну дружину фігуранти погрожували покалічити, якщо воїн не передасть їм 190 тис. грн.

Нагадаємо, В Україні набула чинності Гаазька конвенція про судові рішення

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала членів злочинного угрупування на Одещині (відео) СБУ затримала членів злочинного угрупування на Одещині (відео)
Співробітники Служби безпеки України провели спецоперацію із затримання чотирьох учасників злочинного угруповання на Одещині.
"Вимагали до 50 тисяч доларів за місце на київських кладовищах": СБУ затримала зловмисників (відео) "Вимагали до 50 тисяч доларів за місце на київських кладовищах": СБУ затримала зловмисників (відео)
Слідчі Служби безпеки України оголосили про підозру у скоєнні корупційних злочинів керівнику комунального підприємства "Спецкомбінат ПКПО" та директору однієї з київських фірм.
Loading...
Load next