США помітили значний прогрес контрнаступу ЗСУ на півдні

США помітили значний прогрес контрнаступу ЗСУ на півдні

У Білому домі заявили, що Сполучені Штати помітили значний прогрес українських захисників на південь від Запоріжжя за останні 72 години.

Про це пише Reuters.

За останні 72 години чи близько того ми помітили деякий прогрес українських Збройних Сил на тій південній лінії просування, що виходить із Запорізького напрямку, і вони досягли певного успіху проти цієї другої лінії російської оборони, - заявив речник Ради національної безпеки Палати представників Джон Кірбі.

Виступаючи перед журналістами під час телефонної конференції, Кірбі зауважив, що Україна сама вирішує, як використати свій успіх.

Це не означає, що вони не усвідомлюють, що попереду у них ще важкі бої, коли вони намагаються просуватися далі на південь, - сказав він.

Кірбі також додав, що він не в змозі підтвердити повідомлення про те, що російські міжконтинентальні балістичні ракети "Сармат", які можуть мати ядерну зброю, були поставлені на бойове чергування.

Нагадаємо, СБУ затримала двох членів злочинного угруповання, які погрожували свідкам за їхні заяви

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next