На Київщині поліція зупинила водія напідпитку зі зброєю

На Київщині поліція зупинила водія напідпитку зі зброєю

У Переяславі Київської області поліція зупинила на блокпосту п’яного водія з арсеналом.

Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

У Переяславі на блокпосту поліцейські Київщини зупинили п’яного водія, який до того ж не мав права керування транспортним засобом, - ідеться у повідомленні.

В ході огляду у 45-річного правопорушника вилучили два корпуси ручних уламкових оборонних гранат типу Ф-1 та три ручних уламкових наступальних гранати іноземного виробництва типу М-67, а також патрони калібру 5,45 мм.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Бориспільського управління та вибухотехніки поліції Київщини.

За скоєне зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, В Україні змінили порядок проходження ВЛК: деталі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Під Києвом стріляли в автомобіль першого помічника Зеленського: поранений водій (відео) Під Києвом стріляли в автомобіль першого помічника Зеленського: поранений водій (відео)
Перший помічник Володимира Зеленського - Сергій Шефір живий. Він перебуває у нормальному стані, оскільки кулі його не зачепили, однак внаслідок стрілянини постраждав водій автівки.
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
Loading...
Load next