Вплив війни в Україні відчуває кожна друга людина у світі - Олена Зеленська

Вплив війни в Україні відчуває кожна друга людина у світі -  Олена Зеленська

Кожна друга людина у світі відчуває на собі вплив розв'язаної Росією війни проти України.

Про це розповіла дружина Президента Олена Зеленська під час преспідходу на полях третього Саміту перших леді та джентльменів у Києві на підставі дослідження, проведеного в 11 країнах.

Сьогодні ми почули результати дослідження, яке було проведено щодо ментального здоров'я в 11 країнах світу. Для нас його провела британська компанія. Що цікаво? Шокуюча цифра - що вплив війни в Україні на собі відчуває кожна друга людина у світі. Тобто люди в Японії, Польщі, Бразилії відчувають сум, коли бачать новини з України, водночас тривожаться за своє майбутнє, - зазначила вона.

Перша леді підкреслила, що війна руйнує не лише добробут, у тому числі й ментальний, українців, а й має погані наслідки для психологічного стану людей у всьому світі.

Нагадаємо, Світ пережив найспекотніше літо за всю історію - науковці

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next