Буданов: з обміном «всіх на всіх» є певні технічні труднощі

Буданов: з обміном «всіх на всіх» є певні технічні труднощі

У питанні реалізації обміну «всіх на всіх» наразі є певні технічні труднощі, але українська сторона працює над цим питанням.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Процес обміну військовополоненими триває і станом на зараз. Є певні, скажімо так, технічні труднощі, як я вважаю, що цілком через не зовсім правильну позицію РФ. Але ми і це подолаємо. Є певні перепони, над їхнім подоланням ми працюємо, - заявив він.

Відповідаючи на питання, Буданов зазначив, що всі перепони зараз створює виключно РФ.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" дерусифікувала квитки на всіх видах залізничних сполучень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next