Рада ЄС розширила санкції проти рф за порушення прав людини у Криму

Рада ЄС розширила санкції проти рф за порушення прав людини у Криму

Рада ЄС додала до санкційного списку ще шістьох росіян за порушення прав людини у тимчасово окупованому Криму.

Про це свідчать дані, оприлюднені в Офіційному журналі Євросоюзу.

Євросоюз занепокоєний погіршенням ситуації з правами людини на Кримському півострові, особливо в контексті агресивної війни Росії проти України. У цьому зв'язку шість осіб мають бути включені до списку фізичних та юридичних осіб, організацій та органів, які підпадають під обмежувальні заходи, що міститься в Додатку I до Регламенту (ЄС) 2020/1998, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, до списку потрапили працівники ФСБ, прокурори, судді, причетні до переслідування кримських татар та журналіста Владислава Єсипенка.

Рішення набирає чинності з дня його опублікування в Офіційному журналі ЄС.

Нагадаємо, Коригувала ворожі удари по Сумах 7 вересня: СБУ затримала росіянку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ не впустила в Україну хімічну продукцію з підсанкційного російського заводу СБУ не впустила в Україну хімічну продукцію з підсанкційного російського заводу
Правоохоронці СБУ запобігли ввезенню хімічної продукції на територію України, яка була вироблена на російському заводі, що внесений до обмежувального та економічного санкційного списку Ради національної безпеки і оборони.
Підготовка жорстких санкцій ЄС проти РФ: Кулеба провів телефонну розмову з Боррелем Підготовка жорстких санкцій ЄС проти РФ: Кулеба провів телефонну розмову з Боррелем
Сторони обговорили комплексний пакет стримування Росії.
Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії
Голова Європейського парламенту Девід Сассолі закликав посилити санкції проти Росії. У ЄС з Російською Федерацією зараз "дуже напружені" відносини.
Loading...
Load next