Українські воїни розповіли, як звільняли Андріївку

Українські воїни розповіли, як звільняли Андріївку

Захисники третьої окремої штурмової бригади повідомили, що під час звільнення Андріївки російський гарнізон був оточений та розбитий вщент.

Про це повідомила третя окрема штурмова бригада.

Третя окрема штурмова бригада звільнила н.п. Андріївку. 72 омсбр рф — розбита вщент!

В результаті блискавичної операції російський гарнізон Андріївки був оточений, відрізаний від основних сил та знищений. За дві доби Третя окрема штурмова бригада ліквідувала:
- начальника бригадної розвідки ворога;
- трьох комбатів ;
- та майже всю піхоту 72 бригади, разом з офіцерами і значною кількістю техніки, – йдеться у повідомленні.

Водночас зазначається, станом на зараз бої тривають, наші підрозділи продовжують закріплюватись на нових позиціях. Відтак про конкретні цифри 200-х, 300-х противника та інші найцікавіші деталі операції обіцяють повідомити згодом.

Підкреслюємо, підрозділи 72-ї омсбр рф неодноразово діставали вагомих втрат та поразок від зіткнень з Третьою штурмовою раніше. Тепер, після відновлення та перегрупування, ворог зазнав тотального провалу.

Взяття та утримання населеного пункту Андріївка — наш шлях до прориву на правому фланзі від Бахмута, і ключ до успіху всього подальшого наступу.

За результати цих боїв ми платимо високу ціну. І за кров кожного нашого бійця буде відплачено тільки кров’ю, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, У Лівії через повінь кількість загиблих збільшилась до понад 11 тисяч осіб

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ звільнили Андріївку ЗСУ звільнили Андріївку
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next