Стіни КМДА "у крові": від влади вимагають спрямувати гроші "на армію, а не бруківку"

Стіни КМДА "у крові": від влади вимагають спрямувати гроші "на армію, а не бруківку"

Активісти вийшли на мітинг проти нецільових витрат у час війни. Учасники пікету вимагають, щоб "місцева влада не крала гроші на різних непотрібних "бруківках”, а відправляла гроші на ЗСУ". 

У жовтні Київрада буде голосувати за бюджет міста на 2024-й рік. За його формування також відповідають чиновники КМДА. Кілька десятків мітингувальників вишикувалися рядами під стінами адміністрації з українськими прапорами та плакатами. Вони вигукували «Гроші на ЗСУ».

Подібні акції з вимогою до місцевої влади спрямувати більше коштів на армію відбулися і в інших містах України. Наприклад, напередодні кілька десятків людей зібралися під стінами міської ради Тернополя з вимогою збільшити фінансування оборони з місцевого бюджету до 15%.

А в Одесі люди вже протягом трьох тижнів виходять на протести з вимогою виділяти гроші на армію, а не ремонт суду. Учасники акції виступають проти багатомільйонних тендерів, які міськрада проводить під час повномасштабної війни.

Нагадаємо, Українські пари все частіше розривають шлюб в онлайн-форматі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото) На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next