На Київщині внаслідок вибуху гранати загинув чоловік

На Київщині внаслідок вибуху гранати загинув чоловік

У селі Гнідин, що на Київщині, унаслідок детонації гранати загинув 33-річний чоловік. Ще один, його 28-річний брат, отримав поранення. Його госпіталізували з пораненнями кінцівок та обличчя.

Про це повідомляє поліція Київщині.

Як інформують правоохоронці,  вибух пролунав увечері в неділю, 17 вересня в одному із садових товариств Золочівської громади.

Встановлено, що мав місце факт необережного поводження ймовірно з бойовим припасом, в результаті чого відбулась детонація, – ідеться у повідомленні.

На місці події виявили ручну осколочну гранату наступального типу РГН з вкрученим підривачем типу УДЗ. Працівники Бориспільського управління поліції Київщини проводять досудове розслідування.

Нагадаємо, Кабмін звільнив всіх заступників міністра оборони

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
Loading...
Load next