У Конотопі накрили нарколабораторію

У Конотопі накрили нарколабораторію

Два молодики заробляли кошти протиправною діяльністю - виготовляли та збували психотропні засоби. Правоохоронці затримали зловмисників і тепер останні дають покази слідчим.

Працівники сектору кримінальної поліції Конотопського районного відділу поліції в ході проведення оперативних заходів отримали інформацію, що два місцеві жителя можуть бути причетні до виготовлення та збуту психотропних речовин, повідомляють у поліції Сумської області.

За місцем мешкання збувачів поліцейські провели санкціоновані обшуки. Вдома у 32-річного чоловіка виявлено та вилучено порошкоподібні речовину білого кольору, колби, посуд для виготовлення психотропної речовини та прекурсори. А у його товариша в ході особистого обшуку вилучено 3-zip пакети та один паперовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору зовні схожі на амфетамін, які, з його слів, він мав намір збути третім особам.

Все вилучене поліцейські направили на експертне дослідження.

Правоохоронці затримали обох злочинців у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Наразі слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, вже повідомили особам про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин».

Нагадаємо, У Дністрі знайшли старовинний човен віком до тисячі років

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Напад на прикордонний наряд на Сумщині: ДБР затримало двох співробітників СБУ (фото) Напад на прикордонний наряд на Сумщині: ДБР затримало двох співробітників СБУ (фото)
Державне бюро розслідувань затримало 2 співробітників СБУ, які в ніч з 17 по 18 липня напали на прикордонний наряд на Сумщині.
На Сумщині невідомий підпалив авто, у якому була людина (відео) На Сумщині невідомий підпалив авто, у якому була людина (відео)
У поліції розслідують усі обставини події.
Loading...
Load next