На Донеччині поліцейські провели ексгумацію тіла жінки, яка померла під час активних бойових дій

На Донеччині поліцейські провели ексгумацію тіла жінки, яка померла під час активних бойових дій

На Донеччині у Тетянівці біля Святогірська поліцейські провели ексгумацію тіла жінки, яка померла під час активних бойових дій, які відбувались на території села влітку 2022 року. Через постійні обстріли її довелось поховати біля будинку.

Про це повідомили у Краматорському районному управлінні поліції.

Співробітники поліції Слов'янська отримали інформацію про те, що на території Тетянівки є стихійне поховання місцевої мешканки. Жінка 1941 року народження померла на початку липня 2022 року і була похована на території домоволодіння, — заявили правоохоронці.

Відомо, що село Тетянівка розташоване на протилежному від Святогірська боці річки Сіверський Донець, тоді це була зона активних боїв. Обстріли окупаційних військ рф були щоденними та тривали декілька годин.

Тіло жінки було вилучене та доставлене для проведення судово-медичної експертизи, після чого буде належним чином перепоховане.

Нагадаємо, Патрульний застрелив чоловіка в Дніпрі: суд залишив без змін запобіжний захід

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next