Окупанти відвели десантні кораблі із Криму

Окупанти відвели десантні кораблі із Криму

Десантні кораблі Військово-морських сил Російської Федерації більше не базуються в Криму після серії успішних ударів Сил оборони України по Чорноморському флоту РФ. 

Про це повідомила голова об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

За словами спікера, окупанти інколи виводять на бойове чергування новий малий ракетний корабель "Циклон", яким вони "хваляться, як поповненням". В ОК "ЮГ" наголосили, що це судно є носієм "Калібрів", проте не пройшло ні ходових, ні вогневих випробувань.

Вони його час від часу виводять на бойове чергування, погрожуючи в такий спосіб, підвищуючи рівень напруги, проте потім заводять у пункти базування. На цей момент ракетоносіїв у Чорному морі немає, — констатувала Наталія Гуменюк.

Речниця ОК "Південь" також зазначила, що всі великі десантні кораблі ВМФ РФ уже переміщено в суто російські пункти базування.

Нагадаємо, В Україні збільшилась кількість хворих на кір - МОЗ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
Російські військові важко поранили двох воїнів ООС Російські військові важко поранили двох воїнів ООС
Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.
Loading...
Load next