Окупант здався в полон разом із танком, щоб уникнути розстрілу

Окупант здався в полон разом із танком, щоб уникнути розстрілу
Такий випадок не є поодиноким.

Росіяни здаються ще й з технікою. Вони, зокрема, починають розуміти, що їхні командири пускають їх як "гарматне м'ясо", натомість українці ставиться набагато краще.

Про це повідомив радник міністра МВС Віктор Андрусів, передає ПравдаТУТ News.

Нацполіція вже давно ідентифікувала номери росіян, якими вони користуються в Україні. На їхні номери регулярно відправляють смс з інструкцією, як здатися в полон та отримати нагороду за техніку. За такою схемою здався разом із танком солдат Міша, який сам зателефонував до поліції.

Виявилося, що всі товариші по службі Михайла втекли, залишивши його одного. Він не бачив сенсу воювати. Додому повернутися не міг, бо командир загрожував розстрілом. Після війни Мишко отримає 10 тисяч доларів та можливість стати громадянином України. До закінчення війни він житиме в комфортних умовах із телевізором, кухнею та душем, - додав Андрусів.

Крім того, Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив:

Ми вже наголошуємо на випадках здачі в полон, коли добровільно підрозділи РФ виходять на наших військових і проголошують, що вони хочуть здатися в полон, що вони не беруть участь в активних бойових діях — разом із технікою, зокрема з танками. Вони вже переходять, здаються, під гарантії безпеки, усвідомлюючи, що там на них ніхто не чекає. Їх справді пускають як гарматне м'ясо командири.

Вас також може зацікавити стаття: Російським окупантам під Миколаєвом страшніше, ніж у Чечні: нова перехоплена розмова.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала повномасштабну війну проти України: що відомо зараз (відео) Росія розпочала повномасштабну війну проти України: що відомо зараз (відео)
Російські військові завдали ударів по стратегічній інфраструктурі України і виводять з ладу об'єкти ППО, військові аеродроми, авіація Збройних сил України.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
Loading...
Load next